Geen rustige kerst in Cebu City

Geen rustige kerst in Cebu City – Vanmorgen vroeg heeft een enorme brand bijna 400 huizen verwoest in de wijk Duljo-Fatima, een van de gebieden waar Pasuk Foundation actief is. Ruim 3.000 mensen zijn alles kwijtgeraakt. Een jongen van twaalf is bij de brand om het leven gekomen. Het kerkgebouw van onze projectpartner ‘Cebu Bible Church’ is ongedeerd, maar wel zijn de huizen van 10 Pasuk kinderen en 2 projectvrijwilligers door deze afschuwelijke brand verwoest. We zijn erg dankbaar dat geen van de Pasuk kinderen gewond is geraakt. De gezinnen worden momenteel opgevangen in een nabijgelegen sporthal. De vrijwilligers van ‘Cebu Bible Church’ zijn al druk bezig om hulp te bieden.

Wilt u alstublieft bidden voor de Pasuk kinderen en andere mensen die werkelijk alles zijn kwijtgeraakt. Dat God zal voorzien in datgene wat nu het meest nodig is, zoals veiligheid, eten, water, kleding, schoeisel, tenten, matrassen, dekens, zaklampen, kook- en eetgerei.