Covid-19 noodhulp voor scholieren

In Cebu City heeft de overheid vergaande quarantainemaatregelen genomen. Hierdoor loopt de voedselvoorziening van onze scholieren in gevaar. Pasuk is een noodhulp-programma gestart om de gezinnen te steunen in deze moeilijke tijd.

Geen werk, geen eten
Vanwege het coronavirus moeten onze Pasuk scholieren en hun ouders zoveel mogelijk thuisblijven. Deze verplichte quarantaine zorgt ervoor dat er geen inkomen is en dus geen geld om eten te kopen. Mensen die leven onder de armoedegrens hebben in het gewone dagelijkse leven sowieso al uitdaging om goed rond te komen. Het nu niet mogen werken zorgt voor grote problemen in de gezinnen.

Geef rijst aan een gezin in quarantaine

Geef voedsel aan een gezin
Zeker in deze moeilijke tijd wil Pasuk Foundation deze mensen helpen. Voor 10 euro kunnen we een heel gezin voor een week van eten voorzien. We hebben hierbij uw hulp nodig. Geeft u één of meer gezinnen een week te eten? U kunt op de volgende manieren doneren:

DONEER ANONIEM

TIKKIE
U doneert gemakkelijk en snel via Tikkie

BANKOVERSCHRIJVING
NL11 ABNA 0415 2876 26 t.n.v. Pasuk Foundation, o.v.v. “Noodhulp Covid-19”

Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.

DONEER + BLIJF OP DE HOOGTE

IDEAL of PAYPAL
Kies het aantal gezinnen dat u wilt steunen:

Totaal: € -
Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.

Foto’s
Bekijk hieronder de eerste foto’s van de voedselhulp aan de kinderen en hun gezinnen. De eerste week hebben alle gezinnen rijst ontvangen. In week 16 is de tweede ronde en hopen we weer 90 voedselpakketten uit te delen, bestaande uit rijst, groenten, olie en gedroogde vis.