Wekelijkse voedselhulp voor scholieren

Dankzij uw hulp maken we een levensbelangrijk verschil voor gezinnen tijdens deze coronacrisis! Iedere week mogen we aan de Pasuk-ondersteunde gezinnen weer voedselpakketten uitdelen, bestaande uit rijst, groenten, aardappel, olie, gedroogde vis en vitaminetabletten. De kinderen en hun ouders zijn enorm dankbaar dat er aan hun gedacht wordt, nu hun werk en inkomen volledig is weggevallen. Aan iedereen die gedoneerd heeft voor de voedselhulp: Heel erg bedankt voor uw bijdrage! Onderaan deze pagina vindt u ons fotoalbum met de laatste beelden.

 

Distributie
Ons team in Cebu zorgt ervoor dat de distributie van de pakketten veilig en gestructureerd verloopt. Bijzonder om te vermelden is dat Russel (Pasuk projectdirecteur bij CBC) als chauffeur werkt bij koeriersdienst Lalamove. Omdat koeriers nog wel worden doorgelaten bij de checkpoints, zijn we in de prachtige gelegenheid om de voedselpakketten te bezorgen bij de kinderen in sloppenwijken die wat verder weg liggen. We zijn God dankbaar dat Hij steeds opnieuw in alles voorziet!

De nood is hoog
Vanwege de uitbraak van het coronavirus moeten onze Pasuk scholieren en hun ouders zoveel mogelijk thuisblijven. De verplichte quarantaine zorgt ervoor dat er geen inkomen is en dus geen geld om eten te kopen. Mensen die leven onder de armoedegrens hebben in het gewone dagelijkse leven sowieso al uitdaging om goed rond te komen. Het nu niet mogen werken zorgt voor grote problemen in de gezinnen. Veel van onze scholieren wonen in kleine krotten, waar het warm en benauwd is. De kinderen vervelen zich enorm en zouden graag naar school gaan of buiten spelen. Per gezin mag slechts één volwassene persoon de straat op, en alleen om eten te kopen. In de sloppenwijken controleert de politie dat de quarantaine wordt nageleefd.

Geef eten aan een gezin in nood

Geef voedsel aan een gezin
Nog steeds is er een grote vraag naar hulp. Het is ons gebed dat we mogen en kunnen blijven helpen. Hiervoor zijn we volledig afhankelijk van giften. Voor 10 euro kunnen we een heel gezin voor een week van eten voorzien. Helpt u mee? U kunt op de volgende manieren doneren:

DONEER ANONIEM

TIKKIE
U doneert gemakkelijk en snel via Tikkie

BANKOVERSCHRIJVING
NL11 ABNA 0415 2876 26 t.n.v. Pasuk Foundation, o.v.v. “Noodhulp Covid-19”

Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.

DONEER + BLIJF OP DE HOOGTE

IDEAL of PAYPAL
Kies het aantal gezinnen dat u wilt steunen:

Totaal: € -
Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.
Foto’s
Iedere week bieden we voedselhulp aan de Pasuk kinderen en hun gezinnen. Bekijk hieronder de laatste foto’s.