Kerstfeest voor Pasuk scholieren en ouders

Met de kerstdagen in aantocht vierden we deze week op het Pasuk project de geboorte van de Heere Jezus. Heerlijk om na een paar jaar van allerlei covid-beperkingen het blijde kerstfeest weer in de kerkzaal van Cebu Bible Church te kunnen vieren. De sponsorkinderen genoten volop, samen met hun ouders en het hele Pasuk team. Veel blijdschap, dankbaarheid, een goede preek, traditionele spelletjes, muziek, cadeautjes, heerlijk eten en drinken en voor ieder kind een nieuwe, speciale Pasuk schooltas! En het was driedubbel feest, want we kregen ook bezoek van een donateursgezin uit Nederland die leuke cadeautjes hadden meegebracht voor de scholieren. De Heere is goed ❤️

Bekijk hieronder de video van de kerstviering en onderaan deze pagina een leuke foto impressie.


Schooltas en kerstpakket
In samenwerking met de Filipijnse tassenfabriek 'Habagat' hebben we een unieke, stevige Pasuk rugtas ontworpen. Dit was een extra cadeau voor onze scholieren, die sinds enkele maanden weer naar school toe kunnen. Daarnaast kregen alle sponsorkinderen en vrijwilligers een kerstpakket met voldoende voedsel voor de aankomende feestdagen. Wilt u een extra bijdrage doen voor de rugtassen en de kerstpakketten? Ter indicatie: Een rugtas kost 22 euro en een voedselpakket kost 11 euro. U kunt hieronder eenvoudig doneren. Alvast hartelijk bedankt!

DONEER + BLIJF OP DE HOOGTE

IDEAL of PAYPAL
Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.

DONEER ANONIEM

BANKOVERSCHRIJVING
NL11 ABNA 0415 2876 26 t.n.v. Pasuk Foundation, o.v.v. “Kerstfeest”

IDEAL of PAYPAL
Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.