Ontspanning en verbinding tijdens leerzaam jeugdkamp

Een van onze Pasuk-tieners beschrijft het jeugdkamp van 2023 als "de beste vakantie ooit." Dit jaar nemen we onze jongeren mee op een onvergetelijke reis door het leven van Jozef (Gen. 37-50) onder het inspirerende thema 'Let go and let God.' We ontdekken samen met hen de diepe gebrokenheid en pijn waarmee Jozef werd geconfronteerd, het onrecht dat hem trof, de verleidingen die hij weerstond, en zijn onwrikbare vertrouwen in God. Zijn levenslessen zijn nog steeds zeer relevant voor ons vandaag. Ook leren de jongeren over de paralellen tussen het leven van Jozef en dat van de Heere Jezus.

Lees verder onder de video.

De prachtige kustplaats Danao, op slechts anderhalf uur rijden van Cebu City, dient als het indrukwekkende decor voor ons jeugdkamp. De opgetogen jongeren stappen uit de bus en worden meteen verwelkomd door de rust en schoonheid van deze locatie. We verblijven in een ruim gebouw met drie verdiepingen, perfect geschikt voor ons kamp. We zijn dankbaar voor het schitterende weer, de zon die alles verlicht en extra vrolijkheid brengt. Nadat de bagage in de slaapzalen is achtergelaten, verzamelen we ons in een van de ruimtes om het programma door te nemen.

Het programma bruist van creatieve, leerzame en gezellige activiteiten die onze jongeren dichter bij elkaar brengen. Er is volop ruimte voor ontmoeting, Bijbels onderwijs en spelletjes. De laatste avond van het kamp wordt gevierd rond een knisperend kampvuur, waar enthousiaste tieners en zelfs begeleiders niet kunnen weerstaan aan de verleiding om te dansen. Voordat we terugkeren naar Cebu City, sluiten we het kamp af met een verfrissende duik in het azuurblauwe zeewater, gevolgd door een smakelijke Filipijnse BBQ. De dankbaarheid die we zien in de bruine ogen van onze Pasuk-tieners is onbetaalbaar.

Als u een glimp wilt opvangen van de sfeer en het plezier dat we tijdens het jeugdkamp ervaren, nodigen we u uit om het filmpje en de foto's op deze pagina te bekijken. Het jeugdkamp van 2023 is een onvergetelijke reis van geloof, avontuur en samenhorigheid die onze tieners voor altijd zal bijblijven.