Kerstboodschap door Pasuk scholieren

Met grote dankbaarheid kijken we terug op het afgelopen jaar, dat gevuld was met gedenkwaardige mijlpalen en positieve ontwikkelingen. Onlangs hebben we met succes een waterbron geslagen naast het kerkgebouw van Cebu Bible Church, en dankzij een geavanceerd filtersysteem hebben we nu toegang tot drinkwater van uitstekende kwaliteit. Bovendien mochten we dit najaar maar liefst 7 nieuwe kinderen verwelkomen in ons ontwikkelingsprogramma.

Met de kerstdagen in aantocht, vierden we deze week op het Pasuk-project de geboorte van de Heere Jezus. Het was een vreugdevolle ontmoeting, die we mochten delen in de kerkzaal van CBC. De sponsorkinderen hebben samen met hun ouders en het gehele Pasuk-team intens genoten. We delen graag een glimp van deze prachtige bijeenkomst en hebben een speciale kerstboodschap opgenomen met de Pasuk scholieren.

Namens het bestuur en ons toegewijde team op de Filipijnen willen we u hartelijk bedanken voor uw onvoorwaardelijke steun, betrokkenheid en gebeden. Wij wensen u gezegende kerstdagen en een gelukkig en hoopvol nieuwjaar!

Met hartelijke groet,
- Martijn Ros
bestuursvoorzitter Pasuk Foundation