Jaarverslag 2023

Pasuk Foundation is meer dan 25 jaar actief op de Filipijnen als christelijke hulporganisatie voor kinderontwikkeling. Wij geloven dat ieder kind uniek en waardevol is en willen hen helpen hun talenten te ontwikkelen en hun doelen te bereiken. In het jaarverslag 2023 kijken we terug op het afgelopen jaar en presenteren we de jaarrekening. We zijn dankbaar dat we afgelopen jaar zowel nieuwe donateurs als nieuwe sponsorkinderen hebben mogen verwelkomen.

Download het jaarverslag 2023 (pdf)

In het tweede kwartaal maakten we ons zorgen over Sandra, de moeder van John Gabriel, die door tuberculose was verzwakt. Dankzij ons bijvoedingsprogramma kon zij haar medicatie beter verdragen en herstellen. We danken God voor haar genezing. In de zomer genoten onze jongeren van een jeugdkamp in Danao, samen met Nederlandse gezinnen, onder het thema ‘Let go and let God’. Een van de Pasuk-tieners noemde het kamp ‘de beste vakantie ooit’.

Om de basisbehoeften van onze sponsorkinderen te garanderen, legden we een waterbron aan bij de Cebu Bible Church. Na drie weken boren vonden we schoon water op 26 meter diepte. Opnieuw heeft de Heere laten zien dat Hij voorziet in datgene wat nodig is.

Namens het bestuur en ons hele team wil ik u hartelijk danken voor uw steun, meeleven en gebed. Dankzij uw hulp bieden we 70 kinderen scholingssupport en hoop voor de toekomst. Ook bedanken we onze zakelijke partners die Pasuk Foundation ondersteunen en helpen onze organisatiekosten laag te houden.

Vol verwachting zien we uit naar het nieuwe schooljaar!

Met hartelijke groet,

Martijn Ros
bestuursvoorzitter Pasuk Foundation