Uw hulp is welkom!
 

Wat kan ik doen?

U kunt op meerdere manieren een bijdrage leveren aan onze projecten.


Word donateur
Voor slechts € 27,00 per maand biedt u een kind scholingsmogelijkheden én hoop voor de toekomst. Klik hieronder om u in te schrijven als donateur van Pasuk Foundation.


Doe een gift
Ook eenmalige giften zijn van harte welkom! Ook eenmalige giften zijn van harte welkom! Zo kunt u op en vrijblijvende manier bijdragen aan ons project. Ons bankrekeningnummer is NL11 ABNA 0415 2876 26. Of klik op onderstaande knop om uw gift over te maken via iDEAL.


Doneer uw tijd
Beschikt u over speciale vaardigheden en wilt u die inzetten voor ons project, dan maken wij hier graag gebruik van. Regelmatig hebben wij vertaalwerk nodig of mensen die de boodschap van Pasuk willen uitdragen. Of hebt u een talent voor tekstschrijven? Neemt u gerust eens contact op om uw mogelijke inzet met ons te bespreken.

Doneer uw nalatenschap
Een schenking uit nalatenschap biedt vaak fiscale voordelen. Zoals met een notarieel geregelde schenking waarmee u een bijdrage levert zonder dat dit u extra geld kost. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Doneer uw computer
Uw tweedehands laptop of tablet kunnen wij uitstekend gebruiken op onze projecten.


Bid mee
Het is een geweldige zegen om – naast het bieden van praktische hulp – ook het evangelie te mogen delen met kinderen in nood. Bid u met ons mee, dat de Heere door het Pasuk ontwikkelingsprogramma heen zal werken en dat de kinderen en hun families tot geloof zullen komen in Jezus Christus.