archief nieuwsberichten
 

Het jaarverslag 2021 is verschenen

Dankbaar kijkt Pasuk terug op een uitdagend jaar waarin onze scholieren thuis onderwijs kregen. Een jaar dat eindigde met grote brand en een supertyfoon.

Wonderlijk herstel na ziekte Cherry-Mae

Sponsorkind Cherry-Mae is ernstig ziek door tuberculose en ondervoeding. Door Pasuk heen voorziet de Heere in medicatie en maaltijden, waardoor Cherry-Mae weer mag opknappen!

Noodhulp voor slachtoffers van tyfoon

Als gevolg van supertyfoon ‘Rai’ raakten 24 sponsorkinderen dakloos. Pasuk is erbij en biedt noodhulp. We renoveren de daken van de huizen, zodat de sponsorkinderen weer rustig kunnen slapen.

Supertyfoon ‘Rai’ raast over Filipijnen

De Filipijnen zijn op 16 december getroffen door een zware tyfoon. De huizen van diverse Pasuk sponsorkinderen zijn ingestort. De ravage is enorm. Uw hulp is nodig.

Brand verwoest honderden huizen in sloppenwijk

Sloppenwijk Lawis in Cebu City is verwoest door brand. Ook twee Pasuk kinderen zijn getroffen. Er is dringend behoefte aan kleding en beddengoed. Pasuk is erbij en biedt hulp.

Nieuwe schoolspullen voor sponsorkinderen

Nieuwe schoolspullen

In oktober hebben alle Pasuk sponsorkinderen hun nieuwe schoolspullen ontvangen. Een geweldig moment, want dit stelt de kinderen in staat om hun schoolopdrachten te maken.

Volop genieten tijdens zomerkamp

Jeugdkamp 2021 Pasuk Foundation

Begin juli zijn de Pasuk tieners op jeugdkamp geweest. Vier dagen lang kampeerden de jongeren op een ecofarm – even helemaal weg uit de drukte van de stad.

Het jaarverslag 2020 is verschenen

Jaarverslag 2020 Pasuk Foundation

Dankbaar kijken we terug op een jaar van quarantaine, noodhulp en thuisonderwijs. Ondanks de extra uitgaven is Pasuk financieel gezond en sluiten we af met een positief resultaat.