zo houden we de kosten laag
 

Zakelijke sponsors

Wij kunnen onze organisatiekosten laag houden dankzij de steun van diverse bedrijven en instellingen, die ons belangeloos ondersteunen met goederen, diensten, kortingen en subsidies.

Pasuk Foundation wordt gesteund door deze bedrijven:

Accountant en bankadministratie
Accountantskantoor Boxem Mulder uit Apeldoorn beoordeelt de jaarrekeningen van Pasuk Foundation en sponsort de jaarlijkse samenstellingsverklaring en de kosten van onze administratiesoftware.

Film en videoanimaties
Voorbeeldig.com heeft een prachtige videoanimatie gemaakt voor Pasuk Foundation, waar ons verhaal kort, bondig en op een creatieve manier wordt uitgelegd.

Reclameontwerp
Reclameontwerpbureau Identifine uit Twello heeft onze huisstijl ontworpen en de website gebouwd. Verder verzorgt Identifine alle benodigde ontwerpen, zoals flyers en roll-up banners.

Drukwerk
Ons drukwerk, zoals visitekaartjes en jaarverslagen, wordt gesponsord door drukkerij Twigt GrafiMedia uit Moordrecht.

Internetsite en e-mailhosting
Websitebouwer Nieuwe Website Online uit Apeldoorn heeft onze nieuwe website gemaakt en sponsort de hosting & onderhoud van onze WordPress website en e-mail.

Ballonnen
Van Ballondrukkerij.nl hebben we mooie korting gekregen op de aanschaf van bedrukte ballonnen, die we gebruiken tijdens feestelijke dagen op het Pasuk project.

Balpennen
IGO Promo heeft ons een leuke korting gegeven op bedrukte balpennen.

Polsbandjes
Van Promofit hebben we korting gekregen op de Pasuk polsbandjes die we in 2018 kado geven aan de sponsorkinderen.

Subsidie voor reclamekosten
Stichting Mondial te Apeldoorn is een platform voor Apeldoornse organisaties die zich inzetten voor ontwikkelingssamenwerking. De stichting ontvangt jaarlijks subsidie van gemeente Apeldoorn. Pasuk Foundation is sinds 2008 lid van Mondial, en wij kunnen via dit platform een gedeelte van onze communicatie- en P.R. kosten declareren.